当前位置:主页 > 成人英语 > 正文

七年级英语上册完型填空练习及答案(二)

2020-12-02 16:11 成人英语

  完形填空

  (A)

  This is a photo 46 a classroom. It’s a big room.In the photo, you can see a table, five 47 .You can see a teacher and two students, 48.

  Three 49 are on the table. A pencil case is on the desk. Two pens and two rulers are in 50 pencil case. A backpack 51 behind a chair.

  The teacher is Miss Gao. 52 is English teacher. One student is David.53 twelve. The other student is Simon. He is eleven.54 are in Class 2, Grade7. They are good friends. 55 math teacher is Mr. Green. He is not here.

  46.A.to B.of C.for D.in

  47. A.desk and chair B.desks and chair

  C.desk and chairs D.desks and chairs

  48. A.too B.please C.yes D.OK

  49. A.book B.my books C.books D.the book

  50. A.the B.a C.my D./

  51. A.am B.are C.is D.does

  52. A.Her B. She’s C.Her’s D.She

  53. A.He B.He’s C.His D.His’.

  54. A.He is B. She is C. They D.They’re

  55. A.Hi B.Their C.Her D. They

  46-50 BDACA 51-55 CDBCB

  完形填空

  (B)

  It is a good idea to 1 a small present when you go to a 2 party in England or the USA. Flowers are always nice,. or you may bring a bottle of wine 3 you know what the family 4 . You should arrive on time or 5 minutes late. Don’t get there early. If you are going to be there 6 fifteen minutes late, you s

hould call and tell the host and hostess(女主人).

  Try to relax(放松) at the dinner table. If you don’t know 7 to use the fork(叉子), the knife, or the spoon(汤匙), just watch 8 and follow them. You can also ask someone next to you. If you like the food, say so. Of course, you will thank the host and the hostess 9 the meal and for their kindness. It’s good to send a card or a “thank you” note the 10 day.

  ( )1.A. bring B. take C. carry D. move

  ( )2.A. breakfast B. lunch C. supper D. birthday

  ( )3.A. when B. if C. so D. as

  ( )4.A. eat B. eats C. drink D. drinks

  ( )5.A. five B. ten C. five to ten D. one to five

  ( )6.A. less than B. more than C. about D. for

  ( )7.A. why B. how C. what D.when

  ( )8.A. other B. the other C. others D. the others

  ( )9.A. for B. of C. at D.about

  ( )10.A. last B. tomorrow C. next D. later

  1.A 2.D 3.B 4.C 5.C 6.B 7.B 8.D 9.A 10.C

版权保护: 本文由 主页 原创,转载请保留链接: http://www.njaqtbz.com/cr/5104.html

牛角英语网
牛角英语网为大家提供全面网上学英语哪家好、准确的少儿英语培训,启蒙英语培训,儿童英语培训,成人网上英语培训班,青少英语培训等费用、网上英语培训机构和课程介绍!帮助大家学好英语!
  • 5018文章总数
  • 300351访问次数
  • 建站天数
  • 标签

    友情链接